STUALARM IMPORT, s.r.o / Katalog / AUTOPŘÍSLUŠENSTVÍ / Nabíječky + Jumpstarty / Testery baterií / Indikátor stavu paliva 12V
Kategorie
Maloobchod
Mapa ČR

Indikátor stavu paliva 12V

Kód 34591
Doporučená cena s DPH 598
Dostupnost 17 ks + do 100 ks ext.
Recyklační příspěvek 0,6 Kč je zahrnut v ceně výrobku a je uveden za měrnou jednotku bez DPH.

      Vytisknout

 

Digitální kulatý palivoměr pro benzin, naftu nebo jiná paliva a kapaliny, s nastavovacím trimrem pro vyladění přesného odečtu podle vašeho vlastního plováku.

Podstatnou novinkou tohoto ukazatele ve srovnání se všemi ostatními na trhu je to, že není nutné kupovat speciální přídavný plovák, pokud již máte v našem vozidle plovák nainstalovaný.

Většina indikátorů hladiny paliva vyžaduje, aby byl do nádrže vložen kombinovaný nákup příslušného senzoru, ve skutečnosti je tato fáze vždy nejobtížnější. Tento indikátor nám umožňuje linearizovat měření hladiny zaslané odporovým senzorem plováku pomocí seřizovacího trimru a aby přesně odpovídalo skutečné hodnotě nádrže.

Instalace je jednoduchá, pro analýzu a kalibraci hladiny pomocí tohoto přístroje je nutné připojit pouze vodič vycházející ze snímače vaší nádrže.

Proto, pokud se chystáte vybavit své auto, motocykl nebo jiné vozidlo jinou nádrží nebo přepracováváte palubní desku, je to právě tento přístroj, který potřebujete.

palivoměr umožňuje stabilní čtení i u automobilů na nerovnostech nebo nebo při pohybu paliva, jako jsou rypadla nebo stroje na zemní práce nebo soutěžní vozy.

 

Technické parametry:

napájecí napětí: 12 V

rozměry: ø52 mm x 28 mm

 

Popis připojení:

Černý vodič připojte ke kladnému napájení (+ 12 V)

Zelený vodič připojte k zápornému napájecímu zdroji (-12 V)

Žlutý vodič připojte k senzoru

 

Pozor: Funkce potenciometru: Je to nastavitelný odpor pro nastavení množství kapaliny,

za normálních okolností jej nemusíte používat, pokud se množství kapaliny nezobrazuje přesně, lze k nastavení množství použít potenciometr.

Poznámka: Tento produkt musí být používán společně s kapalinovým senzorem (plovákem )

Doporučit produkt Indikátor stavu paliva 12V

Vaše jméno:
* Váš e-mail:
 
Jméno příjemce:
* E-mail příjemce:

Vzkaz pro příjemce:

Ke vzkazu bude připojen název zboží a odkaz na detail zboží


* Opište kód z obrázku:

* Údaje takto označené jsou povinné a je třeba je vždy vyplnit.

Diskuse

Diskuze k produktu slouží především k předávání Vašich názorů a zkušeností s výrobkem a jeho instalací do jednotlivých typů vozidel.

Aby nedocházelo k poskytování zavádějících informací, každý nový příspěvek je před zobrazením na E-SHOPU editován a doplňován naším technickým oddělením. Odpovědi a nové příspěvky se tedy budou zobrazovat pouze v pracovní dny mezi 8.30-17 hodinou. Jelikož objektivita příspěvků vzhledem k vysoké technické, HW i SW náročnosti vozidel není 100%, nezodpovídáme za případné škody vzniklé z aplikace rad a příspěvků této diskuze!!!

Pokud budete vkládat svoje příspěvky jako „host“, nebude Vám zaslán e-mail s odpovědí ani informace o nových komentářích.

Upozorňujeme všechny účastníky diskuze, že příspěvky obsahující vulgární výrazy, reklamu na konkurenci, či inzerci na prodej či montáž vlastních komponent budou smazány. Prosíme, pište příspěvky k tématu, aby byla diskuze přínosná i ostatním.

 

Kontakty

STUALARM IMPORT, s.r.o.
Na Křivce 30
101 00 Praha 10
mapa + kontakt

Maloobchod

Mapa ČR
© STUALARM IMPORT, s.r.o
Provozováno na systému MajorShop
Filtrace dle automobilu